Party? Not without us! Call +31 6 18800898 or email us mail@feestcaravan.nl

Het succes van de Feestcaravan

Al 5 jaar het leukste feestje

Toen decorbouwer Sjors en partymanager & eventplanner Joep eind 2016 besloten om hun droom achterna te gaan, veranderde hun leven in vliegende vaart. De eerste karaoke caravan in bruine kroeg-stijl werd algauw een hit en ook nieuwe concepten scoorden goud. 

Van Pubquiz tot Pop-up en van Après-ski tot karaoke in een golfkarretje en paardentrailer; de evenementenbranche is niets dat lovend over deze ras-entertainers en hun karaoke karavaan. Benieuwd naar de mensen achter het merk? Scrollen maar! 

De zekerheden van de Feestcaravan

Dit kun je van ons verwachten

Wij gaan voor goud

Wij zijn professioneel en dat merk je aan alles. Onze communicatie, onze concepten en onze ooms en tantes; wij gaan voor de beste service!

100% feest

Of je nu 30, 300 of 3000 gasten hebt; wij bouwen altijd het grootste feest! Met één of meerdere concepten op jouw event laten we iedereen swingen!

Altijd op maat

Elk evenement vraagt om een persoonlijke noot. Die zingen wij maar al te graag! Samen met jou kijken we hoe we onze concepten naadloos laten aansluiten!

Ome Joop

Joep Lubberdink

Een beroep dat net zo goed je hobby had kunnen zijn? Joep heeft die mazzel en vermaakt als Ome Joop de gasten van bedrijfsevenementen en privéfeesten met een ultiem karaoke-feestje. Ook de sales en planning neemt hij voor zijn rekening. Komen al zijn kennis van de Hogere Hotelschool en ervaring als partymanager en planner voor diverse cateringbedrijven en evenementenlocaties toch maar mooi samen!

Ome Sjaak

Sjors Maass

Gouden handjes en een gouden microfoon; zowel in zijn werkplaats als in de Karaoke-concepten van de Feestcaravan komt Sjors goed uit de verf! Deze voormalig decorbouwer is inmiddels een alleskunner. Samen met Ome Joop vermaakt hij gasten van bedrijfsevenementen en privéfeesten met een ultiem karaoke-feestje. Daarnaast bouwt hij steeds weer nieuwe concepten. Jihaaa!

Maak kennis met onze gastvrije ooms en tantes!

Met deze feestbeesten wordt jouw event gegarandeerd een succes!

Maak kennis met onze creatieve tantes

door deze dames creëren wij elke dag weer nieuwe carafans

Onze carafans

Met o.a. deze opdrachtgevers bouwden wij een grandioos feestje

Dit vinden onze opdrachtgevers van de Feestcaravan

Yes! Help me please!
1
Please send me a message
Chat with La Caravan Fiesta
Hi!
It's José, can I help you?