Party? Not without us! Call +31 6 18800898 or email us mail@feestcaravan.nl

Overdag werkt deze gentleman aan je breathwork, maar ‘s avonds ontneemt hij je de adem tijdens een oergezellig rondje karaoke. “Een heerlijke manier om (met) mensen te verbinden en het leven te vieren!” aldus Ome Rolo. ‘Where is the love’ van de Black Eyed Peas is niet voor niets zijn lievelingsnummer. “Liefde verspreiden is wat ik wil doen!”

Ome Rolo

Rolf Paardekooper

Deze duizendpoot is altijd in voor een feestje. Swingend op ‘Wannabe’ van de Spice Girls bouwt ze mee op en af en verzorgt ze desgewenst bijpassende decoratie. Tante Naat heeft haar sporen verdiend in de horeca en als barista, dus laat dat ontzorgen maar aan haar over!

Tante Naat

Nathalie Geijtenbeek

In zijn okergele woonkamer schijnt altijd de zon en ook in de Feestcaravan is Ome Djim het zonnetje in huis. “Geen dag, locatie of publiek is hetzelfde, waardoor je elke keer weer een unieke feestervaring kunt creëren.” Zijn eigen guilty pleasure is ‘Sex bomb’ van Tom Jones. Baby you can turn me on!

Ome Djim

Dimitrie van Leeuwen

“Elke keer weer een feestje, waar we ook zijn,” zo ervaart Tante Annie haar werk. Naast lekker eten en goede wijnen drinken in haar lievelingsstad Amsterdam, zingt deze dame het liefste karaoke op nummers uit de 90's. Vraag jij ‘As long as you love me’ van de Backstreet Boys voor haar aan?

Tante Annie

Anne Jasmijn Maas

Tante Tina hangt graag in de kroeg, maar nóg liever in de Feestcaravan. Behalve als het waait, want dan hangt ze aan haar kite. Deze vrolijke noot maakt er altijd een feestje van en swingt het aller-allerliefste op nummers van de Backstreet Boys.

Tante Tina

Tessa Crucq

De meeste dromen zijn bedrog, maar deze droombaan (werken bij de Feestcaravan) kan werkelijkheid worden voor jou! Ben jij ‘the one that I want’? Check snel de vacature om daarachter te komen…

Bekijk de vacature!

Jij hier?

Solliciteer nu!

"Kneitervals zingen en toch iedereens avond maken, dat is de specialiteit van Ome Steef. Hij weet als geen ander een feestje te bouwen én jou als opdrachtgever te ontzorgen. Zijn favoriete nummertje is ‘Why tell me why’ van Anita Meijer, maar je mag hem ook wakker maken voor ‘Wannabe’ van de Spice Girls."

Ome Steef

Stefan krams

Werken met muziek vindt Tante Leonie een cadeautje. “Vooral als je ongegeneerd hard mag meezingen met de vrolijke mensen die in de caravan komen swingen!” Van Queen tot Kinderen voor Kinderen. Niks is fout, alles is feest. Zeker als ‘Man, I feel like a Woman’ van Shania Twain wordt aangevraagd…

Tante Leen

Leonie Everts

"Dit ruitjespak maakt mij een ander mens," vertelt Ome Bob graag aan wie het maar wil horen. Eenmaal in de caravan brengt hij iedereen in de karaoke-modus en creëert hij in no time een 'nooit meer naar huis'-gevoel. Zelf swingt hij het liefste op de Weather Girls (It's raining men!) of gaat hij all in met 'I will always love you' van Whitney Houston."

Ome Bob

Bob van beek

Door Tante Helana ziet deze website er zo knap uit. Ook ons kekke drukwerk hebben we aan haar vormgeef-skills te danken. Gouwe ouwe voor haar is Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) van ABBA. “Die kan ik lekker schaamteloos (vals) meezingen in de auto voor een energy boost!”

www.helana.de

Helana Jansen

UI en grafisch design

Yes! Help me please!
1
Please send me a message
Chat with La Caravan Fiesta
Hi!
It's José, can I help you?